Graag wil het Amstelveens Poppentheater een leuke onderbreking toevoegen aan de Atelierroute met twee voorstellingen die absoluut leuk zijn voor volwassenen. Normale toegangsprijs is € 9,00. Deelnemers en publiek aan de Atelierroute kunnen kaartjes voor € 7,00 reserveren via info@amstelveenspoppentheater.nl  onder vermelding van de code Atelierroute 2020.

Het Amstelveens Poppentheater is te vinden op:
Wolfert van Borsselenweg 85a, 1181PH Amstelveen. Tel: 020-6450439 

Zaterdag 3 oktober 14:30 uur

De Grote Waaromshow (4+) door Tg Winterberg

Op eigenwijze wijze nemen de spelers en de poppen, de grootste waarom-stellers en hun ouders mee op reis naar het koninkrijk der vraagtekens. Ze stellen vragen over de mens, het lijf en de moleculen waaruit alles bestaat, naar de wereld, de planeet, het in universum waarin wij leven.

Zondag 4 oktober om 14:30 uur

Apollo 11 (8+) door Unieke Zaken op

APOLLO 11 is een energiek en visueel spektakel met als stuwraket een liveband die dampende jaren zestig rock de zaal in pompt. Het is een theatrale mix van spel, dans, muziek,  poppenspel en animatie. Zes spelers en musici brengen dit immense avontuur tot leven en springen razendsnel van plek naar plek: van Houston naar de maan, van het Witte Huis naar de raket, van schoonheidssalon La Luna naar Mission Control en van het lanceerplatform naar de Stille Oceaan.